Здраве и красота

 

Апарат за измерване на кръвно налягане, уред за масаж, електроннен термометър, или уред за който следи вашата физическа активност, това са малка част от нещата в продуктовият каталог на Medisana
Вие просто трябва да изберете, а ние само можем да ви помогнем да вземете правилното решение давайки ви насоки.
 

За да осигури най-добрите домашни спа процедури Medisana ви предлага Ecomed Foot Spa, който осигурява интензивен масаж на ходилата ви, които са обгърнати от приятната и кадифена прегръдка на водата. Друго водно удоволствие за вашия спа релакс е Аеро масажорът за вана Bath SPA, защото всеки заслужава да се поглези!

За да продължите да релаксирате, защото вашето тяло ще се почувства още по–добре без натрупаната умора в него, просто си обуйте масажиращите чехли с вибрационен масаж от серията HAPPY LIFE или се отпуснете върху RBM Масажиращата седалка и осигурете добото здраве на вашето тяло.

И за да сте по-прецизни в гижата за вашето и здравето на вашите близки MEDISANA ви предоставя продукти за точна, бърза и безболезнена диагностика за измерване на моментния здравен статус на тялото. С FTN безконтактния термометър, вие може да измерите температурата на своето детето дори докато спи, просто трябва да насочите термометърът, работещ на принципа на инфрачервеното лъчение към желаната от вас зона и от разстояние, без никакво притеснение за комфорта му, ще получите желаната от вас информация. И така осигурявате качествена здравна грижа за вас и вашето семейство.
Като първа стъпка в тази посока MEDISANA ви предлага овлажнителят Medisana Ultrabreeze, който подобрява качеството на въздуха, който дишате, а вие сами избирате в кое помещение във вашият дом до го разположите, защото той е мобилен.
И след като вече спокойно можете да си поемете дъх и свежестта ви отнася във  лятото и сте на плажа, гледайки морето, мисълта за грижата за добрия външен вид на тяло ви, идва за да ви напомни, че имате нужда от освежаващи активности за достигане на желаната добра лятна форма. С антицелулитния масажор, можете спокойно да влияете на избраните от вас зони до достигане на желания резултат, защото той предоставя интензивен масаж на съединителната тъкан и кожата ви става по гладка, а кръвообращението ви е ситмулурано и това го прави ефективен в борбата с целулита.
Но да се върнем в полето на прецизността в грижите за здравето с апарата за измерване на кръвно налягане с анализиращ модул за iPhone или iPod touch вие сте една крачка по-напред в планирането на грижата за него, а това е от първостепенно значение за всеки човек. С уреда за измарване на кръвна захар с модул съвместим с iPhone, iPod touch или iPad чрез интуитивно меню, вие диагностицирате и можете да съхранявате на информацията, може дори да я визуализирате графично на дисплея на вашата любима джаджа.

Но технологичната посока във визията за грижата за вашето здраве, която продуктите на MADISANA ви осигуряват е буквално с вас на всяка крачка с устройството за следене на активността ви VIFIT Activity Tracker тялото ви е с гарантирано наблюдение 24 часа в денонощието за да ви помага във всяка стъпка към целта на вашата дневна активност.


MEDISANA AG, Germany

Немската марка Medisana произвежда широка гама продукти за здраве и красота, които се основават на изпълнение на критериите на Световната здравна организация, провеждане на клинични тестове и сертифициране, съгласно Закона за медицинските изделия.

Системата за управление на качеството на Medisana е в съответствия с международния стандарт DIN EN ISO 9001 и грантира постоянно високо качество.
Уредите на Medisana са с 3 години гаранция! Избери качеството с марка “MEDISANA AG, Germany”!

 

Няма добавени продукти в тази категория.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация