Доставка

 

Куриери

Доставката се извършва от куриер на SPEEDY - директно на посочен домашен адрес, на офис адрес, или до поискване - офис на SPEEDY. Срокът в който доставяме е от 1 до 3 работни дни, като нормално това се случва на следващият работен ден.

 

Цени за доставка

1. Стойността на доставката e безплатна за поръчки на стойност над 60 лв. Под тази стойност ще бъдете таксувани в размер на 4.79 лв

2. Допълнителна такса има, когато продуктите са над 5кг.  Към момента – Август 2017г. доставка с по-голямо тегло може да ви струва между 4.79 и 39 лв. в зависимост от килограмите.

3. В случай че ви е начислена такса по точка 1, то със сигурност няма да ви бъде начислена такса по точка 2 и обратното. Т.е. само една от двете такси е в сила за една поръчка. 

4. Таксуването за тегло се извършва по формула спрямо цените които сме получили в договора ни със SPEEDY и не натоварва излишно клиента.

 

Поръчка през почивните дни

Поръчки направени в събота или неделя или на официален празник се изпълняват на следващият работен ден.

 

Плащане

PoolSpotBg.com  предоставя различни методи на плащане, така че клиентите ни да се чувстват комфортно пазарувайки в сайта. Въпреки това ние бихме оценили високо, ако вие използвате плащане по банков път - това е плащането което е най-изгодно за нас, при което  не плащаме комисионна към други страни.
 

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация