Сглобяеми басейни


Басейн тръбна конструкция Summer Waves - elite
Басейн тръбна конструкция Summer Waves - син
Басейн тръбна конструкция Summer Waves - стена ратан
Детски надуваем басейн - Summer Waves морско дъно
Детски надуваем басейн - Summer Waves розово фламинго
Надуваем Басейн - Summer Waves quick set - филтрираща с-ма
Надуваем Басейн - Summer Waves quick set - филтрираща с-ма + стълба
Сглобяем басейн - кръгъл Gre tenerife
Сглобяем басейн - кръгъл Gre cerdena
Сглобяем басейн - кръгъл Gre kea
Сглобяем басейн - кръгъл Gre pacific
Сглобяем басейн дървена облицовка - квадратен Gre sunbay
Сглобяем басейн дървена облицовка - кръгъл Gre sunbay
Сглобяем басейн дървена облицовка - овален Gre sunbay
Сглобяем басейн дървена облицовка - правоъгълен Gre sunbay
Показани от 1 до 15 от 30 (2 страници)

 

Сглобяеми басейни

 

Избрана селекция сглобяеми басейни на марката Gre. В списъкът от сглобяеми басейни са включени отлични продукти на добри цени. Избери онлайн сглобяеми басейни от сайта само в две стъпки. Доставка нa сглобяеми басейни Gre е в рамките на два дена за цяла България. Бърза консултация с екип от специалисти. При избора си на сглобяеми басейни от Poolspotbg.com ще получите коректно обслужване за всяка поръчка.

Използвайте сортировката в горната част на страницата, за да промените показаните сглобяеми басейни по ваш избор. Във всяка категория, първо ще видите сглобяеми басейни които са подредени по популярност, като първо са показани най-купуваните продукти. Можете да разгледате вариантите още в категорията като позиционирате мишката върху картинката на продукта. Натискайки върху снимката на даден артикул, ще научите технически характеристики и цветовите варианти в които се предлага.

Иска ви се да имате свой собствен басейн във вашия двор или градина? Какво по-хубаво от това да се наслаждавате на прохладата и релаксиращото усещане на водата в комфорта на собственото си местенце? Всичко това е страхотно, но цената на построяването на един басейн не е по джоба на всеки! За щастие ние имаме перфектното решение, което може най-накрая да ви осигури мечтания басейн на доста по-достъпни цени. 

До скоро да имаш свой собствен басейн в най-добрия случай струваше малко състояние. И как иначе? – разрешителни, проектантска дейност, строителни материали, дизайнерска работа, тръби, изкопни дейности, скъпи филтриращи системи, разходи за поддръжка... Алтернативата на всичко това се крие в две думи: сглобяеми басейни

 

Собствен басейн на достъпна цена

 

Това вече е възможно и достъпно, при това на цени, за които допреди няколко години не сме и мечтали. Съвременните материали и технологии изведоха сглобяемите басейни на съвсем ново ниво, което все повече ги доближава до конвенционалните открити домашни и градински басейни. 

Разгледайте предложенията за сглобяеми басейни в Poolspotbg.com – ние разполагаме с богата гама от басейни с различни размери и капацитет, от които лесно можете да изберете това, от което се нуждаете за вашият двор, градина и вила. Нашите оферти включват различни модели с метални стени, декоративни елементи, първокласни филтриращи системи (с пясъчен филтър) и различна водовместимост на басейните. Сглобяемите басейни се монтират директно върху равна повърхност, но могат да бъдат и частично вкопани с естетическа цел. 

 

Сглобяем басейн с безплатна доставка в София и страната

 

Вашият нов басейн идват в пълен комплект, в който е включено всичко, което ви е необходимо за монтаж и употреба. Пълна документация, инструкции и схеми на български език, DVD с упътване за сглобяването и експлоатацията на продукта, аксесоари като стълби, метални профили, филтри, фитинги, тръби, конектори, клапи, скимер, подложки и всичко нужно за филтрацията на водата. Всички предлагани от нас басейни могат да бъдат сглобени в рамките на няколко часа от 2-3 човека. 

Предлагаме още разнообразие от резервни части, консумативи и аксесоари за басейни, както и най-доброто градинско оборудване на пазара.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация