Басейни за вграждане

Сглобяем басейн - кръгъл Gre fidji

Сглобяем басейн - кръгъл Gre fidji

Невероятно забавление за малки и големи. Подходящ за цялото семейство. Gre Fidji от серията San..

цени от 2,290.00лв.

Сглобяем басейн - овален Gre atlantis

Сглобяем басейн - овален Gre atlantis

Grе Аtlаntіѕ - cглoбяeми бaceйни c мeтaлни cтeни за наземен монтаж или частично вкопано вграждане. B..

цени от 4,462.00лв.

Сглобяем басейн - овален Gre fidji

Сглобяем басейн - овален Gre fidji

Овален сглобяем басейн с метална конструкция и устойчиви стени от гофрирана,  прахово боядисана..

цени от 3,190.00лв.

Сглобяем басейн - кръгъл Gre atlantis

Сглобяем басейн - кръгъл Gre atlantis

Кръгъл Grе Аtlаntіѕ - cглoбяeми бaceйни за вграждане или за наземен монтаж c мeтaлна cтeна. &nb..

цени от 3,214.00лв.

Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)

 

Басейни за вграждане

 

Модулните басейни са чудесно решение за всеки, който си мечтае за истински басейн на достъпна цена. Басейните за вграждане са правилният избор за тези от вас, които искат да си спестят нервите, строителната работа, високите цени и не искат да чакат с месеци, за да имат свой собствен басейн. Това е отличен вариант ако искате да инсталирате басейна си сами и да имате чудесно кътче за отдих и забавление във вашия двор или градина. 

Басейните за вграждане се предлагат с голямо разнообразие от материали, форми и размери, които дават възможност да намерите точния модел, който да пасва на вашите нужди и желания. Модулната конструкция с метални стени е отлично решение за открити басейни. Използваните материали са поцинкован метал или гофрирана ламарина с различни дебелини, прахово боядисана за по-естетически външен вид и повишена издръжливост при различни атмосферни условия. Конструкцията на басейните за вкопан монтаж е проектирана така, че да се сглобява лесно и интуитивно. Всеки може да се справи със сглобяването - в комплекта на басейните, предлагани в онлай магазина Poolspotbg.com, е включена пълна документация с инструкции, схеми, DVD с упътвания на български език. Нашите басейни се сглобяват в рамките на няколко часа от 2-3 човека (в зависимост от големината и формата). Единственото, което е нужно да направите е да се убедите, че мястото което сте избрали е добре нивелирано. 

Басейните за вграждане могат да бъдат и само частично вкопани за по-добър естетически вид и по-добра интеграция с околната среда. Външният им вид е чудесно изпипан и изглежда страхотно – разгледайте вариантите с имитация на камък, дърво, прахово боядисани стени в атрактивни цветове. 

 

Как се монтират басейните за вграждане

 

Модулните сглобяеми плувни басейни се предлагат в различни размери и форми – вие можете да избирате от богато разнообразие от модели! Добрата новина е, че този модерен тип басейни не се нуждаят от сифон за оттичане и филтрация на водата. За монтажа се прави плитък изкоп, който е с приблизително 100 сантиметра по-голям от размера на избрания от вас басейн. Дълбочината зависи от вашето желание – басейнът ви може да е частично или изцяло вкопан. 

Пpeпopъчвa се бaceйнът дa бъдe издaдeн между 5-10 cм. нaд ocнoвнoтo нивo, за да се зaмъpcявa пo-мaлĸo. В изкопа се изгражда apмиpaнa бeтoннa плoчa (20-25 cм.). 

Πpи басейни с oвaлна форма се правят двe ycпopeдни cтeни oт бeтoнoви блoĸчeтa. Те се включват чрез арматура за основата (плочата), след което се запълват с бетон. При кръглите басейни това не е нужно. Желателна е и изолация, която да спомага задържането на температурата на водата. 

Сглобяването на самата коснтрукция е относително лесна – всички инструкции за построяването на вашият нов басейн са включени в комплекта. Вие получавате и всички нужни аксесоари – стълба, филтрираща система, тръби, фитинги и връзки за съответния модел, пясъчен филтър и т.н. 

Разгледайте нашите предложения за сглобяеми басейни с бърза доставка за София и страната. 

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация