Раници и сакове

Раница Dakine - hana 26L

Раница Dakine - hana 26L

Лека и супер функционална градска раница от Dakine, произведена от 100% рециклирани PVC бутилки. Рез..

79.00лв.

Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)

 

Ако отворите УикипедиЯ, ще прочетете следното определение за раница:

"Раница - най-общо казано е чанта, предназначена за носене на гърба.
Основно предимство при нейното използване е че и двете ви ръце остават свободни
".

Да, това наистина е основното за една раница. Но от определението до раниците които ви предлагаме тук, вие сами ще намерите разликата.

 

Раници Dakine

  Дамски раници, градски, раници за лаптоп, чанти, ръкавици, портмонета, колани и аксесоари – това са само част от продуктите на Dakine, които намират приложение в много спортовесърф, сноуборд, уиндсърф, кайт, планинско колоездене, ски и др.

DAKINE е американска марка, създадена в Хавай през 1979 г.  Марката има сериозна репутация на водещ производител на специализирани раници и функционални аксесоари за екшън спортове, при това с отличен профил на икономическо развитие и ръст не само в Северна Америка, а и в световен мащаб.

Фокусирани не само върху върху функционалността на раниците, но също така и върху дизайна, Dakine достига по категоричен начин до активните бордисти чрез завладяващи маркетингови кампании представени от силен екип атлети.

  През 2008 гигантът в сектора на алтернативните спортове BILLABONG придобива марката Dakine и това дава нов тласък в развитието на марката. Billabong и Dakine са много силни марки сами по себе си, а взети заедно създават уникални автентични продукти за алтернативните спортове.  

В наши дни раниците на Dakine ни впечатляват с неотразима визия и дизайн, с комфортни презрамки и чудесно разделение на вътрешното пространство. Те са предпочитани дамски раници, мъжки раници, при това не само сред тинейджърите, но и хора които работят в офис, спортуват, карат байк или са любители на разходките в парка и планината. 

Раници Dakine e нарицателно за най-добра градска раница,  и ето защо не се учудвайте че непрекъснато срещате младежи които носят поредният свеж модел раница на Dakine.

 

 

Раници Evoc

  Имаш ли в ръцете си продукт на EVOC , ще разбереш веднага - това е много повече от просто една част от екипировката ти!

Немската марка раници EVOC е създадена, когато група запалени туристи и изследователи на уникални места и пътеки по света, не намират идеалния продукт за техните пътувания - такива раници и чанти на пазара просто няма! Те разработват концепцията EVOC и започват да произвеждат туристически раници и чанти, когато всички около тях започват да ги искат за себе си.

  EVOC  запазва идеята от самото начало и сега - да прави усъвършенствани туристически раници и чанти с най-високо качество и смислени функции.

 

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация