Детско термо бельо

Детски комплект термобельо - Craft active

Детски комплект термобельо - Craft active

Страхотен комплект термооблекло за деца, подходящо за спорт и свободно време. Термо бельото Craft ще..

цени от 59.00лв.

Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)

 

ДЕТСКО ТЕРМО БЕЛЬО

 

Специална селекция от невероятни модели детско термо бельо в Poolspotbg.com – ние подбрахме някои от най-качествените и изгодни предложения, които могат да се намерят на пазара, за да осигурим комфорта и максималната защита на най-малките по време на забавните зимни гири и приключения. Всички знаем, че с подходящото термооблекло зимните минусови температури се понасят много по-добре, а когато става дума за хлапета сме сигурни в едно – колкото по-защитено е детето от неблагоприятните условия, толкова по-свободно може да е то в игрите, спорта и движението си. От своя страна пък родителите могат да са спокойни, че са подсигурили най-доброто за детето си. 

Концепцията на трислойното обличане, на която се основава и принципа на „втората кожа“ – термобельото, датира от миналия век, но вече се превърна в златния стандарт за зимно градско и планинско облекло. 

 

Специализирано термооблекло за най-малките

По същество термо бельото за деца не се различава значително от това, предназначено за възрастните. То изпълнява същите защитни и изолиращи функции, като има за цел да запази тялото сухо и добре затоплено при отрицателни температури, да отвежда натрупаната излишна влага далеч от тялото, да осигури добра вентилация и пълен комфорт по време на движение. При детското бельо обаче водещите производители непрекъснато развиват и подобряват съществуващите модели с цел да предложат на най-малките изключително удобство и лекота при носене. В нашата специално подбрана селекция ще намерите термооблекло, разработено специално за деца: с доказани качества на материалите, минимум вътрешни шевове и анатомична кройка за максимален комфорт. 

 

Трислойно обличане за деца

Трислойният принцип вече се наложи трайно в последните десетилетия като един от най-успешните и комфортни начини за обличане през зимата – независимо дали сте в планината или на открито в града. Термо бельото дава възможност тялото да е добре защитено от студа и неблагоприятните климатични условия, докато запазва топлината и удобството при движение. Това е изключително предимство при децата, които са особено енергични и подвижни и обичат да си играят в снега без да мислят дали ще се измокрят. Затова и термооблеклото за най-малките е отличен начин да сме по-спокойни и ние като родители! 

Съвременният принцип на обличане през зимата се състои от три слоя дишащо и термоизолиращо облекло. Целта на трите основни слоя е да се постигне равновесие между отделяната и отдаваната от тялото топлина. Целта на първия, най-близък до тялото слой дрехи, е да запази телесната температура на детето, докато му осигурява максимален комфорт и свобода на движение. 

Именно затова предлаганото от Poolspotbg.com термобельо задължително отговаря на няколко основни критерии: минимум вътрешни шевове, мекота и еластичност на използваните материи, максимална дишаемост и климатичен комфорт на използваните тъкани. 

 

Термо бельо от полиестер?

Полиестерът е в основата на една от най-устойчивите и бързо развиващи се технологии в производството на изолиращо облекло първи слой. Полиестерът е синтетичен материал, чиито нишки позволяват моделиране и специални способи за тъкане. Когато става дума за детско термо бельо, полиестерът е отлично решение поради няколко основни причини:

 

✓Не дразни кожата и не „боцка“ като вълнените материи
✓Не задържа влага и не оставя хладно усещане, когато се намокри (за разлика от памука)
✓Не абсорбира влагата, а я отвежда навън от тялото
✓Не се цапа лесно
✓Няма нужда от гладене
✓Еластичен е и се разтяга лесно, което го прави удобен и комфортен вариант за долно термо бельо 
✓Не се свива при пране
✓Не се мачка и няма нужда да се глади

 

Всичко това прави полиестера отлично решение, когато става дума за специализираното термо бельо за децата. Вижте повече на Poolspotbg.com или ни потърсете на ☎ 0988 983478

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация