Дамско термо бельо

 

ДАМСКО ТЕРМО БЕЛЬО

 

Разгледайте нашата ексклузивна подборка от висококачествено дамско термо бельо. Оптималното решение, за да се предпазите приятно затоплени и защитени през студените зимни дни. Облеклото първи слой ви осигурява максимална защита при отрицателни температури и студени атмосферни условия. Предлаганите от Poolspotbg.com марки термо бельо са се доказали на световните аутдор пазари със своите качества. Нашите предложения имат за цел да ви предоставят богат избор от качествени решения за термооблекло, разработено специално за дамите. Ергономичната конструкция на долния слой дрехи има изключително значение за това вашето термобельо да е удобно, и оттам – функционално. 

 

Като втора кожа

Облеклото първи слой има за цел да обръгне плътно тялото, като втора кожа. По този начин техничните материи имат възможност да свършат най-добре своята работа: да запазят топлината на тялото, като в същото време отвеждат ненужната влага от изпотяването. Вашето тяло е сухо и топло, без риск от настинки дори когато се движите активно. 

Термобельото е изключително подходящо решение за всякакви зимни условия. Независимо дали сте на ски или сноуборд в планината, дали практикувате туризъм, планински преходи, скално катерене, трекинг... изберете подходящото термооблекло за всякакви активности на открито. 

 

Защо имаме нужда от термо бельо 

Трислойният принцип е модерният начин на обличане в планината, а предимствата от носенето на термобельо лесно могат да бъдат пренесени и в забързаното градско ежедневие. Съвременният принцип на обличане през зимата се състои от три слоя технично облекло, които ви предпазват при различни условия и ви позволяват да съхраните топлината на тялото докато ви спестяват различни ограничения и неудобства. Целта на трите основни слоя е да се постигне равновесие между отделяната и отдаваната от тялото топлина. Благодарение на трислойното обличане, от която термо бельото (първият, най-долен слой) е неделима част, вие можете да сте гъвкави и защитени във всякакво време, при дъжд, сняг, минусови температури. 

Изберете разумно и правилно вашето облекло и няма да ви е студено или да се потите от горещина при активно движение през зимата – независимо дали сте в градска среда или в планината – на ски, по време на зимен туризъм, изкачвания, преходи или трекинг. Целта на първия, най-близък до тялото слой дрехи, е да запази телесната температура докато ви осигурява максимален комфорт при движение. Именно затова предлаганото от Poolspotbg.com термобельо задължително отговаря на няколко основни критерии: минимум вътрешни шевове, мекота и еластичност на използваните материи, максимална дишаемост и климатичен комфорт на използваните тъкани. 

Когато става дума за специализирано дамско термо бельо е важно да знаем, че добрите модели са онези, които са създадени с мисъл за специфичната анатомия. За да може термооблеклото да е функционално е нужно да приляга отлично по тялото и да осигурява оптимална свобода при активно движение, спорт, ходене и дори бягане. 

 

Техничните материи

Голяма част от предлаганите на пазара модели термооблекло са произведени от технични синтетични материи – най-често това е познатият на всички полиестер. Твърде малко от познатите ни естествени тъкани имат специфичните свойства, които предлага полиестерът: той е лек, изсъхва бързо, издържа на продължително пране, не абсорбира водата и има отлични свойства за транспорт на влагата. Полиестерът не променя цвета си дори при продължително излагане на слънчеви лъчи, а освен това не привлича насекоми (за разлика от вълнените тъкани), цапа се по-трудно и не задържа петната. Не се мачка и в общия случай няма нужда от гладене. Всички тези предимства накланят везните за използването му в повечето съвременни модели дамско термо бельо, но най-важното му свойство е, че изсъхва изключително бързо и има висока дишаемост. На разположение сме за вашите предложения, въпроси и поръчки – потърсете ни онлайн или на ☎ 0988 983478

 

Няма добавени продукти в тази категория.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация