Термо Бельо

Подкатегории

 

Термо бельо - какво трябва да знаем за термо дрехите?

  С настъпването на зимата от голямо значение са дрехите и екипировката, която използваме. Това е особено важно за хората, които практикуват спортове. Принципът на трислойното обличане и използването на качествени термо бельо, термо блузи, полари и якета са важни за приятното и пълноценно прекарване на времето сред зимната природа, в града или в затворената спортна зала.

 

  За да се ориентираме правилно в избора си на термо продукт е необходимо да спазим някои основни критерия. На първо място трябва да сме наясно при какви условия ще се използва той, тъй като има термо бельо за много студени условия без да е необходимо особено движение на тялото. Има и бельо, което активира термо функцията си, в зависимост от активното движение на тялото – използва се от хора, практикуващи екстремни спортове. Сред термо продуктите има и такива, кото са хипоалергични или от 100 % естестествени влакна.

  Този вид продукти осигуряват перфектен микроклимат за тялото, като поддържат температурата и влажността максимално близо до естествените за човека.

 

  На страницата на нашия електронен магазин ще откриете богато разнообразие от мъжко и дамско термо бельо, както и юношески модели и термо бельо за деца. Последните са съобразени с индивидуалните особености на детската фигура. Продуктите са изработени от дишащи, леки и бързо съхнещи материи, които улесняват използването им. Термо бельото, което предлагаме е с марка CRAFT, Швеция – водещ производител в тази област. Фирмата е разработила основният принцип на трислойното обличане, което осигурява оптимален телесен климат.

  1. Първи слой – вътрешна екипировка. Носи се под горните слоеве дрехи без значение от климатичните условия. Този слой ефикасно транспортира влагата далеч от тялото и я разпределя към външната част от дрехите, където тя или се изпарява, или преминава към следващия слой.

  2. Втори слой – средна екипировка. Тя осигурява изолация и топлина, като изолира излишната влага към следващия слой и същевременно предпазва от претопляне.

  3. Трети слой – външна екипировка. Осигурява защита от различните климатични явления - дъжд, вятър и студ, кара Ви да се чувствате удобно и комфортно. Едновременно с това външният трети слой освобождава излишните топлина и влага от по-долните слоеве.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация