Маратонки за свободно време

МАРАТОНКИ ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

 

За нас е удоволствие да ви представим внимателно подбраната селекция на poolspotbg.com от маркови маратонки и кецове за града и свободното време. Когато става дума за комфортни градски обувки винаги можете да разчитате на високото качество, осигурено ви от реномираните марки, които предлагаме. Няма да се разпростираме в излишни обяснения за надеждността на предлаганите от нас продукти, а само ще споменем, че в нашия онлайн магазин случайни марки и продукти няма, както няма и компромис с качеството.

 

Не бива да подценяваме важността на добрите обувки. Това е валидно не само когато си избираме обувки за спорт, бягане, фитнес, зимен или летен туризъм. Обувките са от огромно значение за това колко ще се напряга стъпалото и от там нататък ще направляват цялото ви тяло по време на ходенето. С всяка крачка, която правите, тялото ви упражнява натиск със сила до пет пъти по-голяма от твоето тегло! Затова е добре да подходим към иначе тривиалния акт на избиране на обувките с нужното внимание. Важно е маратонките или кецовете ви не само да изглеждат добре, но и да са ви удобни, да издържат достатъчно дълго време за да „изплатят“ инвестираните в тях пари. Обърнете внимание на детайлите!

 

Водещите фирми отделят голяма внимание на стелката. Стелката трябва да има добра фиксация във вътрешноста на обувката и да предпази краката от подхлъзване. Важно е също да поема влагата и да има добра вентилация. Стелката трябва да е мека и еластична. Има обувки със сменяеми стелки има и само с основни. Обръщайте голямо внимание на наличието на т.нар. супинатор. Това е плътното възвишение върху вътрешната страна на стелката с височина до 1,5 см.

 

Обърнете внимание и на материалите, от които са изработени предлаганите маратонки за свободно време. В днешно време широко разпространени са синтетичните материали. Изкуствената кожа е по-еластична от естествената, по-водонепропусклива, но естесвената е по-здрава (и също по-скъпа). Почти винаги краката се чустват по-удобно, обути с маратонки от естествена кожа и не се запарват. Модерните технологии обаче помагат на производителите да изработят обувки с изкуствени материали, които имат отлични качества, дишаемост и издръжливост. Ако искате маратонките ви да са проветриви се насочете към модели с мрежа (mesh) и конструкция с олекотени пластове на местата, където кракът се загрява най-много и се изпотява.

 

Добре е да имаме предвид, че колкото повече килограми тежим, толкова по-дебела трябва да е подметката на маратонките, които ще си вземем. Принципното правило при обувките за бягане, например, е да сменяте чифта на всеки 800 – 1000 км. В случая с маратонките за свободното време тези километри е по-трудно да бъдат сметнати с точност, но данните могат да бъдат използвани като ориентир и умножени по две.

 

За да е дълъг животът на вашия нов чифт маратонки се придържайте към изпитаната стратегия – качеството. Информирайте се за моделите и марките, които са ви харесали онлайн и сравнете ревюта и мнения в нета. Разгледайте внимателно и сравнителните таблици с размери, които ще са ви полезни ако искате да поръчате през интернет обувки, които са с UK или US номерация! Така ще сте максимално подготвени когато си поръчате обувки и ги пробвате в къщи. С подходящото проучване, което ще ви отнеме не повече от час пред компютъра, можете да изберете максимално точно най-добрите за вас маратонки за свободното време и за в града, без да се налага да обикаляте из магазините. Накрая, разбира се, остава да пробвате избраният чифт градски маратонки за свободното време в къщи и да се уверите, че ви е удобен.

Няма добавени продукти в тази категория.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация