Препарати и импрегнатори

 

ПОЛЕЗНИ ПОРДУКТИ ЗА ПЕРФЕКТНАТА ЕКИПИРОВКА!

 

WOLY SPORT е дъщерна марка на немския гигант SALAMANDER. Специално разработена за спортни и туристически дрехи и обувки.

ИДЕАЛНАТА ЕКИПИРОВКА НЕ Е КОНСТАНТНА ВЕЛИЧИНА!
Функционалните дрехи и перфектните обувки с времето губят характеристиките си ако не се поддържат с подходящи препарати.

WOLY SPORT предлага течни и твърди импрегнатори за водоустойчиви материи, шампоани за маратонки, перилни препарати за пухени якета, препарати за кожени и велурени обувки и др.

За победители: тези, които се занимават активно със спорт обикновено искат да победят другите или просто да предизвикат себе си. За отбора или само за да се докажат. Добрата екипировка помага да постигнете победата. В тези случаи функционалните дрехи и подходящите обувки са задължителни.

Високи изисквания: Всеизвестен факт е че не съществува лошо време, а само лоша екипировка. Това е напълно вярно, що се отнася до спорта. Защото дори подходящите дрехи и перфектните обувки бързо стават неподходящи, изложени на екстремни условия при високи изисквания.

Без компромис:  За хората, които не правят компромиси, когато става въпрос за спорт, защото спортната екипировка се нуждае от специална грижа, за да устои и на най-тежките условия. Обувките и вятъро- и водоустоичивите текстили се нуждаят от оптимална грижа, за да си изпълняват функциите дълготрайно и ефективно.

WOLY SPORT започва там, където другите продукти спират да действат – високо качествени и ефективни продукти за изключително високи изпитания.

 

Няма добавени продукти в тази категория.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация