Вело раници

ВЕЛО РАНИЦИ

 

Избрана селекция вело раници от марката Deuter. В списъкът от вело раници са включени отлични продукти на добри цени. Избери онлайн вело раници от сайта само в две стъпки. Доставка нa вело раници Deuter е в рамките на два дена за цяла България. Консултация с екипа ни от добри специалисти. При избора си на вело раници от Poolspotbg.com ще получите коректно обслужване за всяка поръчка. В горната част на страницата използвайте сортировката, за да промените показаните вело раници по ваш избор. Във всяка категория, първо ще видите вело раници които са подредени по популярност, като първо са показани продуктите които се купуват най-често. Можете да разгледате вариантите още в категорията като позиционирате мишката върху продуктовата картинка. Натискайки върху снимката на даден артикул, ще научите технически характеристики и вариантните цветове в които се предлага.

Как да изберем най-подходящата вело раница? Разгледайте актуалните предложения в Poolspotbg.com за раници за колоездене на достъпна цена. За да подберете правилно най-подходящата за вас раница за велосипедисти можете да избирате от богато разнообразие от ежедневни градски раници и олекотени байк раници до професионални раници за маунтин байк

 

Какво е добре да знаем при избор на вело раници

Каква раница за велосипедисти ви трябва? 

Отговорът често може да е труден или нееднозначен, но всичко зависи най-вече от вашите собствени нужди, предпочитания и стил. Важно е какво е приложението на раницата, както и редица други подробности като презрамки, кръстна и гръбна система, екстри и допълнителна функционалност. 

Изберете правилния размер и обем – важно е да изберете модел, който ви позволява да носите всичко необходимо, без да превишава комфортното тегло при движение. 

Разгледайте опциите за гръбна система – ако използвате раницата при много активни натоварвания или продължително каране е добре раницата да осигурява достатъчно вентилация, за да не предизвиква изпотяване и дискомфорт. 

Кръстни колани – те осигуряват позицията и стабилността на раницата върху тялото при каране – изберете раница с омекотен и проветрив кръстен колан при дълги преходи, крос-кънтри и активни натоварвания.

Раницата е изключително важен аксесоар и помощник не само за колоездачите, но и за туристи, планинари, бегачи и активни хора, които обичат спортовете и отдиха на открито.

Няма добавени продукти в тази категория.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация