Електрически одеяла

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ОДЕЯЛА

 

Електрическото одеяло е един изключително полезен артикул за дома, който въпреки отличните си свойства и изобретателност, като че ли остава недооценен от много хора. При правилна употреба това е един незаменим продукт, който е създаден да ви предложи удобство през студените зимни месеци. Неговата задача е да ви осигури топлина, близка до телесната и да ви помогне да я запазите във времето докато си почивате или спите. Одеялото трябва да създава комфорт, без да води до прегряване. Ето защо електрическите одеяла са с няколко степени на загряване и сравнително ниска мощност, а температурата, която излъчват, не надхвърля много телесната. Хората с ревматизъм, ставни проблеми и тези с хронично студени крайници често са подложени на дискомфорт през студения сезон. Тогава на помощ идва подгряващото одеяло.

Електрическото одеaло е перфектно за затопляне на леглото, но след като си легнете се препоръчва да се изключва. Обикновено се слага  под чаршаф или се „облича“ със калъф или завивка по ваш избор, за да не се зацапва. Почистването на електрическото одеяло е лесно. В общия случай единственото, което не е препоръчително е одеялото да се пере на високи обороти в пералня, както и да се третира в сушилня. За да сте сигурно какво е добре за вашето електрическо одеяло – следвайте стриктно инструкциите за употреба и препоръките за безопасност, които производителят посочва за конкретното изделие и модел.

 

Всички артикули в категорията „Електрически одеяла“ на poolspotbg.bg са внимателно селектирани топ продукти с доказано качество и съдържат сертифицирани указания за безопасна употреба. Добре е обаче да имате предвид основните правила за безопасност, които ви предлагаме, за да можете да се насладите напълно на комфорта, уюта и топлината, които тези одеяла могат да ви осигурят в спокойствието на вашия дом.

 

- Не използвайте електрическо одеяло за затопляне на легла, в които си почиват или спят деца, кърмачета, възрастни или хора с увреждания без надзор. Това правило се отнася за ползването на продукта от всеки, който по някаква причина е неподвижен или ограничен в движенията и реакциите си.

- Не позволявайте на домашните любимци да се разхождат около уреда без да ги наблюдавате. С острите си нокти или зъби те биха могли да пробият изолацията на одеялото и да се наранят, а също и да повредят уреда или да повлияят на неговата безопасност.

- Изключвайте електрическото одеяло, когато нямате нужда от него.

- Никога не използвайте ютия за да го изгладите или за да го подгреете бързо. Ютията може да стопи изолацията на кабелите му и да го направи потенциално опасно.

- В никакъв случай не поставяйте одеялото върху водно легло.

- Избягвайте употребата на електрическо одеaло върху разтегателни дивани, автоматични, разгъващи се, болнични и друг тип легла, които имат движещи се части. Рискът от прищипване на кабела е висок, което може да доведе до повреда на уреда или авария.

- Не използвайте електрически (нагреваем) мартак и електрическо одеяло едновременно заради риск от прегряване.

- Електрическите одеяла не са подходящи за химическо чистене и сушилня. Придържайте се стриктно към инструкциите за почистване, посочени от производителя.

 

Когато пробвате електрическо одеяло, имайте предвид, че не можете да усетите топлината от него, само като го пипате с ръка, докато то е разстлано. Тестването трябва да става, като възпроизведете ситуацията на ползване – при одеялото за завиване, като легнете и се завиете с него, след като е минал първоначалният период на загряване; при одеялото за под долния чаршаф – като легнете върху него и се завиете с нещо, след като е работило 5-10 минути преди това под завивката.

Няма добавени продукти в тази категория.

Бърза доставка

от днес за утре

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация